3D-malli tehostaa kiinteistövälitystä

Kiinteistövälityksessä, asuntojen ja lomakohteiden vuokrauksessa Matterportin 3D-virtuaaliesitysten käyttäminen tuo lisää toimeksiantoja, enemmän yhteydenottoja ja johtaa nopeammin kauppoihin

Toteuta tämä itse

3D-aineiston tekemiseen tarvitset vain Matterport-kameran ja pilvipalvelutilin

Ota napin painalluksella muutama kuva jokaisesta huoneesta. Sen jälkeen lataa aineistot pilvipalveluun, joka prosessoi ne kiinteistövälitysmarkkinointia varten käyttövalmiiksi muutamassa tunnissa.

Kysy lisää

Esimerkkimalli Tuusulan Asuntomessuilta 2020

(Lähde: https://www.asuntomessut.fi/kohteet/34-as-oy-tuusulan-metsaenkuningas-a8)

kaikki tämä kiinteistövälitykseen yhdellä kuvauskerralla

3D-malli & lisätiedot

Anna lisätietoa 3D-mallissa Mattertag-toiminnon avulla 3D-malliin voi lisätä kuvaustekstejä, lisäkuvia, videoita tai äänitiedostoja. Niiden avulla voit kertoa lisää vaikkapa rakennusmateriaaleista tai opastaa asiakasta liikkumaan tilassa.

Tilojen perinteiset pohjakuvat

Samalla kuvauskerralla Matterport Pro 2 3D-kameralla saa myös tarkat pohjapiirrokset kohteesta. Erittäin kätevä ominaisuus: vanhemmista rakennuksista tai kiinteistöjen lisärakennuksista ei useinkaan ole pohjakuvia tallessa tai olemassa ollenkaan.

Valokuvat printtimainontaan ja someen

Matterport Workshop -editointitilasta voi tallentaa perinteiset digikuvat kohteesta usealla eri resoluutiolla.

Videot someen

Saat valmiit lyhyet mainosvideot somemarkkinointia varten.

Tilojen 3D-nukkekotinäkymät

Nukkekotinäkymän avulla kerroksiin, huoneisiin ja pohjapiirrokseen pääsee tutustumaan kokonaisuutena. Nukkekotinäkymässä kohteessa voi liikkua, vertailla tiloja ja tutkia yksityiskohtia kuin olisi paikan päällä

360° panoraamakuvat

Samalla kuvauskerralla saat kohteesta nekin.

5 tapaa hyödyntää 3D-mallia kohteen markkinoinnissa

1

Uudiskohteiden myynti

3D-mallissa pystyt esittelemään enemmän. Voit lisätä Mattertägien avulla rakentamiseen liittyviä asioita, esimerkiksi kertomaan asunnon materiaaleista tai antamaan lisätietoa taloteknisistä järjestelmistä kuten ilmanvaihdosta tai lämmitysjärjestelmistä tai kaapeleista. Tarjoa yksittäisen asunnon 3D-mallin lisäksi 3D-mallit myös taloyhtiöiden yhteisistä tiloista, kuten saunatiloista tai kerhohuoneista.  

2

Vanhojen asuntojen myynti

Matterport ratkaisee kiinteistövälittäjille tutun ison ongelman: Vanhoista omakotitaloista tai varsinkaan talousrakennuksista ei useinkaan ole saatavissa pohjapiirroksia eikä mittoja. 3D-mallista voi helposti tilata mustavalkoiset peruspohjakuvat ja lisäksi mallissa on erittäin helppo ja tarkka mittaustyökalu.

3

Vuokra-asuntojen välitys

Matterportin avulla toteutat asuntonäytön ilman käyntiä paikan päällä. Usein esimerkiksi toiselta paikkakunnalta muuttavalla voi olla tarve saada vuokra-asunto nopeasti, mutta ei ole mahdollisuutta tulla esittelyihin etukäteen itse. 3D-malli vastaa hyvin käyntiä kohteessa ja saattaa useimmiten riittää vuokrasopimusten tekemiseen. Matterportin 3D-malli on valtava ajan ja vaivan säästö kaikille osapuolille.

4

Loma-asuntojen ja mökkien vuokraus

Loma-asunnot vuokrataan useimmiten nettisivujen perusteella. Tarjoa 2D-kuvien lisäksi realistinen 3D-malli. Upota malliin lisäkenttien avulla tärkeät lisätiedot tai käyttöohjeet. Mitä tarkempaa tietoa loma-asuntoa etsivä kohteesta saa, sitä luotettavampana ja turvallisempana vuokranantajaa pidetään. 3D-malli voi lisätä mökin vuokrausta merkittävästi.

5

Asunnon ulkopuoli 

Pro 3 -kamera tuottaa kirkkaan ja terävän 3D-mallin myös ulkotiloista. Näytät asiakkaalle enemmän kuin mihin muut pystyvät. 
Pro2-kameralla puolestaan voi ottaa ulkona 360-kuvia, jotka voi upottaa osaksi 3D-mallia.

6

Skannausdemo

Helppokäyttöinen järjestelmä

Matterport Pro 2/ Pro 3 -kameroilla kuvaamiseen ei tarvita aiempaa kokemusta. Aineiston siirto ja käsittely pilvipalvelussa on helppoa. Erillistä koulutusta tai ohjelmointitaitoja ei tarvita. Pilvipalvelu käsittelee aineiston automaattisesti. Käyttäjä saa valmiin materiaalin, joka on helposti ja nopeasti jaettavissa eteenpäin.

3D-kamera monipuolisten virtuaaliesitysten toteuttamiseen sisätiloista.

  • 99 % tarkkuus kantaman alueella
  • 4.5 m maksimikantama
  • 8 tuntia skannausta yhdellä latauksella

LiDAR-tekniikalla varustettu kamera, jolla toteutat kaiken saman kuin Pro2 -kameralla ja lisäksi korkeatasoisesti myös ulkotilojen virtuaaliesitykset. 

  • Maksimikantama 100 m
  • Paino 2,2 kg
  • Akun kesto: >220 skannausta olettaen, että skannaus jatkuu peräkkäin

Kiinteistövälitys: Webinaaritallenteita

Kiinteistövälitys: Uutisia ja artikkeleita

Blog / Kiinteistönhoito ja talotekniikka Blog / Kiinteistönvälitys Blog / Liiketoiminta Blog / Näyttelyt, messut, tapahtumat, museot Blog / Rakentaminen Blog / Remontointi Blog / Sisustus Blog / Vakuutusala Blog / Valokuvaus Blog / Yleinen

Matterport Pro 3 – Uuden sukupolven 3D-kamera, joka määrittelee uudelleen tilan digitalisoinnin
Lue lisää

Blog / Kiinteistönvälitys Case

3D-mallit mullistavat asuntokaupan
Lue lisää

www.matterport.com

Monipuolinen, mutta silti edullinen

Matterportin 3D-kamera ei maksa enempää kuin tavallinen hyvätasoinen järjestelmäkamera. Tutustu ja tilaa Geotrimin Verkkokaupasta.

Pilvipalvelussa on valittavissa eri tasoja riippuen siitä kuinka monta 3D-mallia tarvitset kuukaudessa. Kustannustehokas ratkaisu ottaa huomioon käyttäjien erilaiset tarpeet. 

Tilaa 3D-kamera tästä Kysy pilvipalvelusta