“Kahden tunnin päästä 3D-malli on valmis ja viiden tunnin päästä kohde on myyty!”

Matterport Pro2 3D-kamera kiinteistövälittäjällä testissä

Andrei Koivumäki testaa Matterportin kameran. Lue lisää, miten toteutat 3D-kohde-esittelyt itse Matterportin helppokäyttöisellä 3D-kamerajärjestelmällä: www.3d-malli.fi

Asuntoilmoitukset, joissa on mukana Matterport 3D-virtuaalikierros keräävät

https://3d-malli.fi/wp-content/uploads/2018/10/95-350x350.png

Lisää yhteydenottoja puhelimitse

https://3d-malli.fi/wp-content/uploads/2018/10/65-350x350.png

Lisää sähköpostitiedusteluja

https://3d-malli.fi/wp-content/uploads/2018/10/49-350x350.png

Lisää laadukkaita liidejä

//3d-malli.fi/wp-content/uploads/2018/11/tabletti.jpg

Säästä arvokasta aikaasi

Matterport Pro 2 3D-kameralla saat samalla kuvauskerralla 3D-visualisoinnit, tilojen 3D-nukkekotinäkymät sekä perinteiset pohjakuvat. Samasta kuvauksesta saat lisäksi 360°panoraamakuvat, digitaaliset valokuvat sekä videon.

Vauhdita kohteen myyntiä

3D-virtuaalitila erottuu hakulistauksissa paremmin, kuin parhaatkaan kohdekuvat. Potentiaalinen ostaja voi tutustua asuntoon silloin, kun se hänelle sopii vaikka omalta kotisohvalta. Asuntonäytön voi varata niille, jotka ovat valmiita ostamaan.

5 tapaa hyödyntää 3D-kuvaa kohteen markkinoinnissa

1. 

Vie kohdeilmoituksesi uudelle tasolle

3D-kierros kohteessa on näyttävä tapa esitellä kohdetta ajasta ja paikasta riippumatta. Potentiaaliset ostajat saavat realistisen käsityksen asunnon mittasuhteista, valoisuudesta ja asunnon pohjasta aivan eri tavalla, kuin parhaankaan valokuvan avulla.

2. 

Erota uteliaat ostajista                                                    

Myytävän kohteen esittelyssä on aina oma vaivansa. 3D-mallin avulla kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua asuntoon jo ennalta. Realistinen käsitys asunnosta edesauttaa sitä, että näytöille saavutaan ostoaikeissa eikä uteliaisuudesta.

3. 

Tarjoa lisäarvoa toimeksiantajalle

Toimeksiantajalle on tärkeää tuntea saavansa rahoilleen vastinetta. 3D-malli on arvokas lisäpalvelu, joka erottuu hakulistauksissa.

4. 

Enemmän myytäviä kohteita, enemmän myyntiä

Vapauta resursseja näytöiltä tarjoamalla lisäksi mahdollisuus virtuaaliseen 3D-kierrokseen kohteessa. Anna ostajille mahdollisuus tutustua kohteeseen silloin kuin heille parhaiten sopii.

5. 

Kerää huomio sosiaalisessa mediassa                             

Sosiaalinen media elää videosta. Matterportin Järjestelmä luo markkinointiin sopivan videon automaattisesti muutaman tunnin sisällä siitä, kun olet kuvannut kohteen ja ladannut valmiin työn Matterportin pilvipalveluun.

“Kahden tunnin päästä 3D-malli on valmis ja viiden tunnin päästä kohde on myyty!”

Andrei Koivumäki
Andrei Koivumäki Kiinteistönvälittäjä

"Asuntonäytön järjestäminen 24/7 on nyt todella helppoa! Matterportin ansiosta ostaja voi tutustua kohteeseen etukäteen vaikka omalta kotisohvaltaan."

Tarmo Itkonen
Tarmo Itkonen Kiinteistövälittäjä, Apex Palvelut Oy LKV

Tilojen 3D-visualisoinnit

3D-visualisointi kertoo kohteen mittasuhteet ja antaa potentiaaliselle ostajalle mahdollisuuden tutustua tilaan ajasta ja paikasta riippumatta.

//3d-malli.fi/wp-content/uploads/2017/12/pro2_3d_500x.jpg

Helppokäyttöistä teknologiaa
Matterport Pro 2 3D-kameralla kuvaaminen on niin helppoa, että kuka tahansa pystyy kuvaamaan sillä ilman aikaisempaa kokemusta valokuvaamisesta. 3D-aineiston jakaminen verkkoon on yksinkertaista. Erillistä koulutusta tai ohjelmointitaitoja ei tarvita. Kuvaamisen jälkeen aineisto siirretään Matterportin pilvipalveluun. Pilvipalvelu käsittelee aineiston automaattisesti. Käyttäjä saa valmiin materiaalin, joka on helposti ja nopeasti jaettavissa eteenpäin.

Tutustu kameraan

Säästä aikaa ja rahaa, kuvaa kaikki tarvittava samalla kertaa

Samalla kuvauskerralla saat kaiken tarvittavan kohteen markkinointiin. Kuvaa 3D-visualisoinnit, tilojen 3D-nukkekotinäkymät sekä perinteiset pohjakuvat. Hyödynnä lisäksi samasta kuvauksesta saatavat 360° panoraamakuvat, digitaaliset valokuvat sekä MP4-video.


Käyttöesimerkkejä

//3d-malli.fi/wp-content/uploads/2019/03/Dollhouse_view-1024x565_.jpg

Tilojen 3D-nukkekotinäkymät
Nukkekotinäkymän avulla kerroksiin, huoneisiin ja pohjapiirrokseen pääsee tutustumaan kokonaisuutena. Nukkekotinäkymässä kohteessa voi liikkua, vertailla tiloja ja tutkia yksityiskohtia kuin olisi paikan päällä.

//3d-malli.fi/wp-content/uploads/2019/03/Dining-Room-Mattertag-Posts-1024x565_.jpg

Anna lisätietoa 3D-mallissa 
Mattertag-toiminnon avulla 3D-malliin voi lisätä kuvaustekstejä, lisäkuvia, videoita tai äänitiedostoja. Niiden avulla voit kertoa lisää vaikkapa rakennusmateriaaleista tai opastaa asiakasta liikkumaan tilassa.

//3d-malli.fi/wp-content/uploads/2019/03/Layout_view-1024x565_.jpg

Tilojen perinteiset pohjakuvat
Samalla kuvauskerralla Matterport Pro 2 3D-kameralla saa myös tarkat pohjapiirrokset kohteesta. Piirroksia ei siis tarvitse teettää erikseen.

//3d-malli.fi/wp-content/uploads/2017/12/ZXdkYTq2iit-01.24.2018_12.49.31.jpg

360° panoraamakuvat
360° panoraamakuva on 3D-virtuaalikierroksen pikkuserkku. Samalla kuvauskerralla saat kohteesta nekin.

//3d-malli.fi/wp-content/uploads/2019/03/svb-1-Philippe-Bendayan-1024x585-pieni.jpg

Digitaaliset 2D-valokuvat
Matterport Workshop -editointitilasta voi tallentaa perinteiset digikuvat kohteesta usealla eri resoluutiolla.

Teaser Video Example - Dynamic 3 Bed 3 Bath Family Home

This charming 3 bedroom 3 bathroom home has warm earthy-tones with a spacious family room and large kitchen. Explore this home in 3D here: https://my.matterport.com/show/?m=CpDq9LX3idn ***** Matterport Spaces are immersive, realistic 3D copies of real-world places used for virtual walkthroughs, property marketing, construction documentation, and more.

Markkinointivideot someen
3D-virtuaalikierroksesta on mahdollista tehdä video, jonka voi helposti jakaa verkkosivuille tai sosiaalisessa mediassa.

Myynti ja tekninen tuki

Geotrim Oy
Sakari Mäenpää
puh. 040 71 71 347
sakari.maenpaa (at) geotrim.fi