Tässä puktiremonttikohteessa ideana oli dokumentoida asunnon muodonmuutos putkiremontista trendikkääksi yksiöksi.

Yleensä putkiremontilla tarkoitetaan koko talon viemäriputkien ja niihin liittyvien laitteiden uusimista sekä viemäriputken sisäpuolen pinnoittamista. Putkiremontin yhteydessä uusitaan usein koko talon sähkö- ja telejärjestelmät.

Putkiremontti on kallis – Siksi on syytä dokumentoida putkiremontin eri vaiheita jo alusta pitäen. Matterportin 3D-tilaesityksellä kykenee suurentamaan ja katsomaan tiettyjä yksityiskohtia eri suunnista. Pienetkin yksityiskohdat tulevat esiin. Kohteeseen voi milloin tahansa tehdä aikamatkan menneisyyteen ja tarkistaa sen aikainen tilanne uudelleen.  Hyvällä dokumentoinnilla voidaan myös varmistaa, että kaikki remonttivaiheet on tehty oikein.

Täältä pääset matkustamaan ajassa taaksepäin ja vilkaisemaan miltä yksiö näytti putkiremontin aikana:

Ja tältä valmis asunto näyttää putkiremontin jälkeen:

Blogikirjoituksessa lisää putkiremonttikohteesta

Putkiremonttikohteen hulppea muodonmuutos

On elokuun alku ja kävelen Helsingin hipstereiden luvattuun kaupunginosaan. Kallio viehättää nuoria aikuisia, sillä Kalliota on aina pidetty moniarvoisena ja suvaitsevana kaupunginalueena. Kallio on myös tällä hetkellä yksi Helsingin halutuimmista asuinalueista. Kallion keskineliöhinta on jopa korkeampi kuin perinteisillä Helsingin arvoalueilla – Lauttasaaressa ja Munkkiniemessä. Varsinkin Kallion yksiöt ovat menneet hyvin […]