Pilvipalvelut

tuotetunnus (SKU) Matterport_pilvipalvelut Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Matterport 3D-kamerajärjestelmään liittyy olennaisena osana pilvipalvelu. Pilvipalvelu sisältää pääsyn salamannopeaan tietojen hallintaan sekä pilviohjelmiston, jonka avulla hallitset, editoit ja jaat aineistosi erittäin helposti. Valitse palvelu sen perusteella kuinka moneen 3D-malliin sinun on kerrallaan päästävä.

Pilvipalvelua ylläpitää Matterport. Toimitamme ohjeet palvelun hankkimisesta kameran mukana.

Pilvipalvelupaketin voit ostaa täältä.

Mitä pilvipalvelu maksaa (ALV 0%)?

* Free ja Starter palvelusuunnitelmat eivät toimi Matterport Pro2 3D- kameran tai Matterport Pro2 3D Lite-kameran kanssa. 3D-malleja voidaan jälkikäteen siirtää muilta tileiltä Free- ja Starter-tileille, mutta ei toisinpäin.

** Kaikkia suunnitelmia varten voit ladata, käsitellä ja isännöidä rajoittamattoman määrän malleja. Jokaisessa suunnitelmassa on kuitenkin rajallinen määrä aktiivisia malleja, joita voidaan aktiivisesti tutkia, muokata ja jakaa. Voit isännöidä rajoittamattoman määrän arkistoituja malleja, jotka ylittävät tämän rajan.

*** Ilmaisten suunnitelmien mallit ovat yksityisiä (niitä ei voi jakaa julkisesti). Kaikkien muiden suunnitelmien mallit voidaan asettaa yksityiseksi tai julkiseksi.

Lisätuotteet ja -palvelut

Voit ladata lisäpalveluita jokaisesta luomastasi Matterport-3D-mallista. Tietyt palvelut (kuten 2D-valokuvat) ovat täysin ilmaisia ja rajoittamattomia. Muut palvelut (kuten jäljempänä määriteltynä) tarjotaan pientä maksua vastaan.

Lisämaksut laskutetaan kunkin kuukauden alussa. Ne perustuvat edellisen kuukauden toimintaan.

*Käytettävissä vain ei-asuinkiinteistöissä, johtuen Google Street View-palvelun käyttöehdoista. Google Street View -palvelussa sinulla on rajoittamaton määrä muokkaus ja uudelleenjulkaisu kertaa yhdelle tietylle Matterport-3D-mallille.

360°-kamerat

Matterportin pilvipalvelu pystyy luomaan 3D-kokemuksia kolmannen osapuolen 360 asteen kameroista. Näihin kameroihin kuuluu esimerkiksi Ricoh Theta V, Ricoh Theta Z1 ja Insta360 ™ ONE X.

Tämä edullinen 3D-tekniikka on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät vaadi Matterportin ammattilaisten tuotteiden tarkkuutta, suorituskykyä tai kuvan laatua.

 

Lisätiedot

Lisätietoa

Lisätietoa pilvipalvelun hinnoista: https://matterport.com/pricing/euros/
Lähetämme palvelun tilaamisesta ohjeet kameratoimituksen mukana.

Lisätietoa sopimuksesta

Matterport Cloud Subscription Agreement: https://matterport.com/legal/terms-of-service/

fi
fi