Suomen Luontokeskus Haltia on vuonna 2013 avattu luontokeskus, joka sijaitsee Nuuksion kansallispuiston läheisyydessä. Haltia on ensimmäinen julkinen rakennus Suomessa, joka on kokonaan rakennettu massiivipuuelementistä. Haltian pääsuunnittelija on professori Rainer Mahlamäki ja rakennuksen arkkitehtuurin innoittajana toimi kalevalainen tarusto. Haltian arkkitehtuurissa on otettu huomioon huippumodernit ekologiset ratkaisut.

Luontoteemaisten näyttelyiden lisäksi Haltialta löytyy tilaratkaisut pienten ryhmien luksuskokoustiloista aina järvimaisemalla varustettuun 200-hengen Haltia-saliin.  Luontokeskuksen yläkerrassa on ravintola, josta löytyy hulppeat näköalat Nuuksion kansallispuistoon.

Täältä pääset tutustumaan Suomen Luontokeskus Haltiaan virtuaalikierroksen avulla:

Suomen Luontokeskus Haltiasta lisää blogikirjoituksessa

  • 25.10.2018

    Matterportin 360° kuvan lisääminen 3D-tilakierrokseen

    Innovatiivisena teknologiayrityksenä Matterport kehittää järjestelmiään jatkuvasti. Tämän kuukauden uutuus on 360 asteen kuvan lisääminen 3D-tilakierrokseen. Matterport julkaisi uuden 3D Showcase 3 betaversion. Matterportin Pro2 3D-kameralla 360° kuvaus ei ole mitään uutta, mutta 360° kuvan lisääminen suoraan 3D-virtuaalikierrokselle on! Kokeilimme betaversiota käytännössä. Kuvauskohteenamme käytimme Suomen Luontokeskus Haltiaa, joka on tunnettu hyvin […]

    LUE LISÄÄ