Matterportin kameralla luodut 3D-tilaesitykset ovat oiva työkalu rakennus- ja remonttihankkeissa. Matterportissa jokainen skannauspiste on aikaleimattu, valokuvia ei voi muokata ja mitat ovat tarkkoja 1% tarkkuudella. Matterportin 3D-tilaesitystä ei voi muokata eikä siitä otettavia mittoja. Matterportista tilatut pohjapiirrokset ovat 99% tarkkoja.

Tämän lisäksi Matterportin 3D-mittausominaisuuden voi tilaesityksen haltija jakaa kenen tahansa kanssa. Näin kuka vain voi suoraan selaimen kautta ottaa mittatarkkoja mittauksia. Enää ei tule yllätyksenä, jos sohva ei mahdu ovesta sisään tai lipasto tulee ikkunan eteen.

Matterportin 3D-mittausominaisuutta pääset testaamaan 3D-tilaesityksessä:

Matterportin 3D-mittausominaisuudesta lisää

Matterport mahdollistaa 3D-mittaukset 3D-tilaesityksessä

Matterport julkisti uuden 3D-mittausominaisuuden, joka mahdollistaa mittausten tekemisen suoraan 3D-tilaesityksessä. Matterport luo hyvin tarkkoja digitaalisia kaksosia rakennetuista tiloista ja mittojen ottamisesta on tehty entistä helpompaa. Nyt kuka tahansa voi tehdä mittatarkkoja mittauksia suoraan virtuaaliesityksestä. Uusi 3D-mittausominaisuus antaa virtuaalitilan haltijalle mahdollisuuden jakaa 3D-mittausmahdollisuus kenen tahansa kanssa, jolloin selaimessa voidaan mittatarkasti itse […]